Kernteam 2022

Ieder jaar vormt een kernteam het hart van de organisatie van Spil in de Wijk. De samenstelling van het kernteam varieert per jaar, waarbij de leden zich vrijwillig inzetten om Spillen in Limburg met elkaar te verbinden. Interesse om in de toekomst deel uit te maken van het kernteam? Neem dan contact op!  

Susan 
Hurenkamp

Gemeente Heerlen

"Ik ben vanaf het begin betrokken bij Spil in de Wijk. Van elkaar leren om mooie dingen te doen in de buurt; voor, door en met bewoners! Steeds meer deelnemers aan de conferentie, steeds meer initiatieven: dit maakt me trots!"

Roeland 
Cleuren

Wonen Limburg

"Voor Wonen Limburg is leefgeluk van bewoners belangrijk. Wijkwerkers verbeteren samen met bewoners de leefbaarheid. SIDW biedt wijkwerkers een podium, kennis en netwerk. Ik versterk SIDW met kennis, mijn netwerk en organisatietalent tot een stabiele organisatie."

Pieter
van der Waa

Gemeente Maastricht


"Spil in de Wijk is voor mij één van de bouwstenen voor ons gezamenlijk  doel: leefbare, veilige, schone wijken in een inclusieve stad. Daarnaast een mogelijkheid om het vertrouwen van de bewoners in een  'betrouwbare en voorspelbare overheid' terug te winnen."

Nicole 
Koolen

ZOWonen


"Samen zijn wij sterker en bereiken wij meer. Hierbij zijn niet alleen de professionals belangrijk. Samen met bewoners worden mooie projecten aangegaan, die ertoe leiden dat mensen ZO 👍🏼 Wonen. Spil in de Wijk brengt ons allen bij elkaar!"

François 
Mostard

Gemeente Sittard-Geleen

"Ze noemen mij de 'founding father' van Spil in de Wijk. Ieder jaar werken we samen om mooie mensen, kennis, kunde en initiatieven aan elkaar te verbinden. Ik voel mij een trotse ambassadeur van Spil in de Wijk!"

Marcel 
van den Broek

Gemeente Beesel

"In 2019 ben ik voor het eerst betrokken bij SIDW, en heb ik kennis mogen maken met mooie initiatieven! Samen met inwoners gaan we uit van mogelijkheden. In Beesel is niet voor niets de slogan ‘gewoon samen’ en dat past bij mij!"

Susan 
Rijk

Burgerkracht Limburg

"Namens Burgerkracht Limburg mag ik mij bezig-houden met burgerinitiatieven en ben ik de spin in het netwerk rond het Knooppunt Burgerinitiatieven. Ik ben een echte verbinder. Daarom verbind ik mij ook heel graag met Spil in de Wijk. Zodat we actieve inwoners samen op weg kunnen helpen bij het werken aan hun eigen leefomgeving.” 

Leden kernteam 2017 - 2021

Onderstaande personen maakten in (een van) de voorgaande jaren deel uit van het kernteam van Spil in de Wijk:

Linda
Spaetgens

Servatius

Leonne 
Delahaije

Gemeente Sittard-Geleen

Sami
Azizi

Servatius

Regien
Heymans

Provincie Limburg

Angelique 
Hendriks

Provincie Limburg

Annemarie 
Janssen

Gemeente Sittard-Geleen

Bianca
Vaessen

Provincie Limburg

Danny 
Martens

LEVANTOgroep

Doenja
Urlings

Jadoen

Jacky 
Relouw

VKKL

Martijn
Rumpen

Provincie Limburg

Resy
Sanders

Provincie Limburg

Sami
Sezin

Stichting Wel.kom

Saskia 
Zijlstra

Gemeente Roermond

Twan 
Vincken

Wonen Limburg