Kernteam 2020 - 2021

Ieder jaar vormt een kernteam het hart van de organisatie van Spil in de Wijk. De samenstelling van het kernteam varieert per jaar, waarbij de leden zich vrijwillig inzetten om Spillen in Limburg met elkaar te verbinden. Interesse om in de toekomst deel uit te maken van het kernteam? Neem dan contact op!  

Susan 
Hurenkamp

Gemeente Heerlen

"Ik ben vanaf het begin betrokken bij Spil in de Wijk. Van elkaar leren om mooie dingen te doen in de buurt; voor, door en met bewoners! Steeds meer deelnemers aan de conferentie, steeds meer initiatieven: dit maakt me trots!"

Roeland 
Cleuren

Wonen Limburg

"Voor Wonen Limburg is leefgeluk van bewoners belangrijk. Wijkwerkers verbeteren samen met bewoners de leefbaarheid. SIDW biedt wijkwerkers een podium, kennis en netwerk. Ik versterk SIDW met kennis, mijn netwerk en organisatietalent tot een stabiele organisatie."

Jetze 
Jansma

Gemeente Maastricht


"Dicht bij de leefwereld, daar waar het gebeurt, waar mensen samen wonen en leven. Ik mag mij gelukkig prijzen mijn werk te mogen doen in die buurten en wijken. Het mede organiseren van 
Spil in de Wijk sluit hier naadloos op aan."

Nicole 
Koolen

ZOWonen


"Samen zijn wij sterker en bereiken wij meer. Hierbij zijn niet alleen de professionals belangrijk. Samen met bewoners worden mooie projecten aangegaan, die ertoe leiden dat mensen ZO 👍🏼 Wonen. Spil in de Wijk brengt ons allen bij elkaar!"

François 
Mostard

Gemeente Sittard-Geleen

"Ze noemen mij de 'founding father' van Spil in de Wijk. Ieder jaar werken we samen om mooie mensen, kennis, kunde en initiatieven aan elkaar te verbinden. Ik voel mij een trotse ambassadeur van Spil in de Wijk!"

Sami 
Azizi

Servatius

"SIDW staat voor samen doen en is dé plek voor iedereen die zijn of haar wijk een warm hart toedraagt. Samen met onze actieve bewoners en netwerkpartners blijven wij, Sami en Linda.." 

Linda 
Spaetgens

Servatius

"..werken voor een leefbare en prettige woon-omgeving. We doen het elke dag beter en met veel plezier voor onze bewoners en de samenleving!" 

Regien 
Heymans 

Provincie Limburg

"Trots om, vanuit de Provincie Limburg, een bijdrage te mogen leveren aan dit actieve netwerk van Spillen, waarin kennis, ervaring en inspiratie wordt gedeeld om de Limburgse wijken en buurten nog vitaler te maken. Samen staan we sterk!"

Leonne 
Delahaije

Gemeente Sittard-Geleen

"Spil in de Wijk is voor mij een belangrijk podium voor alle mooie initiatieven en energie in wijken. We kunnen zoveel verder komen door onze krachten te bundelen en van elkaar te leren."

Marcel 
van den Broek

Gemeente Beesel

"In 2019 ben ik voor het eerst betrokken bij SIDW, en heb ik kennis mogen maken met mooie initiatieven! Samen met inwoners gaan we uit van mogelijkheden. In Beesel is niet voor niets de slogan ‘gewoon samen’ en dat past bij mij!"

Leden kernteam 2017 - 2019

Onderstaande personen maakten in (een van) de voorgaande jaren deel uit van het kernteam van Spil in de Wijk:

Angelique 
Hendriks

Provincie Limburg

Annemarie 
Janssen

Gemeente Sittard-Geleen

Bianca
Vaessen

Provincie Limburg

Danny 
Martens

LEVANTOgroep

Doenja
Urlings

Jadoen

Jacky 
Relouw

VKKL

Martijn
Rumpen

Provincie Limburg

Resy
Sanders

Provincie Limburg

Sami
Sezin

Stichting Wel.kom

Saskia 
Zijlstra

Gemeente Roermond

Twan 
Vincken

Wonen Limburg