Wie zijn WIJ?

Doenja Urlings


Jadoen

Spillen zijn voor mij mensen die sámen mooie resultaten boeken, doelen bereiken, trots zijn. Die met respect voor traditie en ieders professie goede ideeën (door-) helpen ontwikkelen en vernieuwing realiseren. Die stimuleren en ruimte geven.

Angelique Hendriks


Provincie Limburg

Ik nodig alle Spillen in de wijk uit
om in juni met ons mee te doen!

 


Sami Sezin


Wel.kom

Als Spil in de Roermondse wijk
Donderberg probeer ik waar dat kan
bij te dragen aan de saamredzaamheid
in de wijk.
Ik voel mij een coöperatist:
altijd bereid om mee te werken.

Bianca Vaessen


Gemeente Maastricht

Hoewel ik zelf geen Spil ben,
vind ik het fantastisch dat ik de verschillende Spillen in onze stad mag faciliteren.


Annemarie Janssen


Gemeente Sittard-Geleen

Waarom moeilijk doen, als het ook
samen kan?

Susan Hurenkamp


Gemeente Heerlen

Al die Spillen in de Wijk, samen actief
en in een netwerk bijeen gebracht,
daar doe ik het voor!


François Mostard


Gemeente Sittard-Geleen

Een enthousiaste, verbindende ambtenaar dat ben ik. Actief in de netwerken in 'mijn' wijken. Ik wil bijdragen aan de leefbaarheid, doe dat samen met anderen en met een dosis humor! Ik voel mij een trotse ambassadeur van Spil in de Wijk!

Twan Vincken


Wonen Limburg

Als dwarse denker verlaat ik graag de gebaande paden. Ik ben vanuit Wonen Limburg op zoek naar integrale manieren van samenwerken. Mijn doel is het laten vervagen van grenzen tussen de leef- en systeemwereld.


Sandy Penders - Janssen


Provincie Limburg

Spillen en organiserend team,
ik sta graag voor jullie klaar!

Jacky Relouw


Vereniging Kleine Kernen Limburg (VVKL)

De inwoners van Limburg doen ontzettend veel zelf. Samen werken we aan een nóg leefbaarder Limburg!

Twan Schmitz


RichtingZuid (trainee)

Fantastisch om een klein steentje bij te mogen dragen aan het Spillen Netwerk.

Hans Zeegers


Partners in Welzijn (PIW)

Gewoon meedoen!