Onze partners

Spil in de Wijk is dé community voor iedereen die werkt binnen het sociaal domein in Limburg. 
Maar bij wie kun je terecht voor hulp of ondersteuning bij een project, of aankloppen voor subsidie? 
Een overzicht van onze landelijke en provinciale partners: 

MAEX

MAEX is een landelijk platform voor maatschappelijke initiatieven: van burgercollectieven tot sociale ondernemingen. Al meer dan 2000 initiatieven zijn in kaart gebracht! Met een MAEX profiel verkrijg je inzicht in de maatschappelijke waarde van je activiteiten en kan je jouw unieke Social Handprint creëren. Daarnaast kan je via het platform regelmatig een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage en/of kennisondersteuning via de MAEX Impuls. 

 

Onze Buurt

....

Kern met Pit

....

KNHM Foundation

....

VKKL

....

LSA Bewoners

....

LPB

....

Elisabeth Strouven Fonds

....

Burgerkracht Limburg

....

Samenwerkingen

 
Meedenken bij de ontwikkeling van een provinciale zoekmachine of bijdragen aan een event: Spil in de Wijk zet regelmatig samen met een andere partij de schouders onder een  project.

2018 - 2020
SIDW + KIEK LIMBURG

Uit de thematafel ‘verbinden en versterken sociale infrastructuur’ van de Provincie Limburg, die in juni 2018 plaatsvond, werd de behoefte besproken om Limburg online te verbinden om zo te komen tot een gezond en vitaal Limburg.  Samen met Burgerkracht, Limburg Positief Gezond, Provincie Limburg en SMOL is Spil in de Wijk aan de slag gegaan om de eerste Limburgse zoekmachine te realiseren. En met succes: begin 2020 werd Kiek Limburg gelanceerd! 

29 november 2018
SIDW + WIJ ZIJN LIMBURG FESTIVAL

Spil in de Wijk was aanwezig tijdens het festival #WijZijnLimburg, georganiseerd bij Zeezicht in Heerlen. Naast dit event samen met De Vereniging Limburg georganiseerd te hebben, had SIDW ook een kleine promotiestand voor de Spil in de Wijk-activiteiten. Een geslaagde dag!

Ook samenwerken met (het kernteam van) Spil in de Wijk?

We staan altijd open voor een goed gesprek. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!