Hieronder vind je alle activiteiten die Spil in de Wijk dit jaar organiseert. Wil je een workshop geven tijdens onze netwerk conferentie of een SIDW on tour organiseren? Laat het ons weten!

- 2021 -

SpiLunch

online kennis delen, ervaringen uitwisselen en brainstormen
11.00 uur - 13.00 uur

donderdag 25 november '21 
donderdag 16 december '21
donderdag 20 januari '22

Samen weet je zoveel meer dan alleen

Op de vraag waar Spillen de meeste behoefte aan hadden de afgelopen tijd was het antwoord vrijwel unaniem: persoonlijk contact. Daarom brengt Spil in de Wijk sinds begin 2021 Spillen uit de hele provincie samen tijdens de online SpiLunch. Rondom een bepaald thema worden ervaringen gedeeld, goede ideeën uitgewisseld en wordt er gebrainstormd over oplossingen en mogelijkheden. 

Terugkijkend op een aantal geslaagde SpiLunches nodigen we je graag uit voor de volgende lunches: ben jij erbij? 


#5: Donderdag 25-11-'21
Thema: regels en beheer
Let op: eenmalig van 12.00 uur tot 14.00 uur!

#6: Donderdag 16-12-'21
Thema: bewoners naar de stembus bewegen: is dit een taak van een Spil?

#7: Donderdag 20-01-'22
Thema: werken met vrijwilligers

- 2022 -

Spil in de Wijk 
 netwerk conferentie 

verplaatst naar >> 30 juni 2022 <<
De Greswaren, Reuver

#SIDW2022

Wat kun je verwachten?

  • Ruim 30 (interactieve) workshops 
  • Spil-X-Talks 
  • Live opnames van verschillende SpilCasts
  • Voldoende mogelijkheden om te netwerken
  • Een heerlijke SpiLunch
  • Afsluitende borrel

Locatie: de Greswaren te Reuver 

Op vijf minuten lopen van NS-station Reuver staat een prachtige oude fabriek: de Greswaren. Na een uitgebreide studie ‘Haalbaarheid Greswarenfabriek’ voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg heeft men dit gebouw verbouwd met een nieuwe functie. In de zelfstandige gemeente (Beesel) is de fabriek, waarvan de oudste delen dateren uit 1880, herbestemd naar vmbo-school 'BC Broekhin' met diverse andere functies die in de vorm van een partnership met maatschappelijke partijen zijn vormgegeven, waaronder een sociaal restaurant met dagbesteding. Een uniek project waar we graag met Spil in de Wijk te gast zijn!

Reserveer jouw plek!

Om de inhoud van de netwerk conferentie goed tot zijn recht te laten komen en om te voorkomen dat de organisatie en workshop houders overvraagt worden, is er voor het eerst een maximum aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Sinds 2020 werkt Spil in de Wijk samen met Yellenge: een applicatie waarmee je je niet alleen kunt aanmelden voor de netwerk conferentie en voor de verschillende workshops, maar die op de netwerk conferentie ook een belangrijke spil vormt voor interactie tussen workshophouders en deelnemers. Hierover later meer! 

Benieuwd wie zich al hebben aangemeld voor de netwerk conferentie?