SIDW en KIEK Limburg...

Mede doordat het team van Spil in de Wijk breed georiënteerd is haken ze makkelijk aan bij diverse "Limburgse" projecten. Een van deze projecten is "Kiek".  Wil je er meer van weten? Lees dan hieronder verder.  FM   ( P.S. voor het hele verhaal begin dan onderaan deze pagina te lezen en scrol naar boven)

Klik op de button voor meer inhoudelijke informatie over het project.


Van links naar rechts, Leon,  Janneke, Geert, Heidy, Mieke, François en Hans.


5 februari 2020, na een testperiode is het bijna zover, maar ook nu nog "low profile..."


13 december 2019  

Een mooi artikel in de nieuwsbrief van Burgerkracht over de Limburgse zoekmachine die we aan het ontwikkelen zijn. De komende weken gaan een 50-tal burgers en professionals deze unieke Limburgse zoekmachine testen. Medio 2020 gaan we online. #limburgverbonden #zoekmachinelimburg met Janneke ter Linden-Postulart, Hans Diederen, Mieke Reynen, Geert Görtz, François Mostard, Leon ter Linden, Provincie Limburg.


4 november 2019,

de frequentie van de overleggen gaat wat omhoog omdat we druk bezig zijn met de voorbereidingen van de "testfase".


18 december 2018,

alles begint steeds meer vorm te krijgen. Mooi om te zien hoe we elkaar aanvullen 


2 november 2018,

Hoe kunnen we sneller en eenvoudiger online verbinden en daarmee burgers en professionals informatie bieden die ze nodig hebben? Hoe brengen we initiatieven, ervaringen en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op een slimme manier samen? De gideonsbende bestaande uit Hans Diederen, Adrie Beun, Mieke Reynen, François Mostard, Geert Görtz en Heidy Amory presenteerde op 1 november aan de leden van thematafel 'Verbinden en versterken sociale infrastructuur' het plan van aanpak. En met succes. Wij gaan de uitdaging aan!


1 november 2018, presentatie voor gedeputeerde Hans Theunissen in Villa Florida

 

 

Groen licht voor uitwerken online verbinden Limburg. De gideonsbende Hans Diederen Adrie Beun Mieke Reynen François Mostard Heidy Amory Geert Görtz presenteerde vandaag het plan van aanpak aan diverse partijen. Hans Teunissen, Birgit Op de Laak, Wim Didderen, Angelique Hendriks, Monique Luijten en Jean Vroemen


24 oktober 2018

Trots om hier aan mee te mogen werken, krachten bundelen en zo verwerft Spil in de Wijk zich een plaats naast een aantal krachtige partners die samen werken aan een "wij zijn Limburg" initiatief!


9 oktober 2018,

we zijn al een tijdje met de "gideonsbende" (samen met Burgerkracht, Positieve Gezondheid Limburg, Spil in de wijk, provincie Limburg en SMOL aan het werk om dit te realiseren. )aan de slag om te kijken of we de eerste Limburgse zoekmachine op een goede manier vorm kunnen geven. Summier wordt het genoemd in een van de nieuwsberichten van SMOL.


DE aanleiding......

28 juni 2018,

Uit de thematafel ‘verbinden en versterken sociale infrastructuur’ van de provincie Limburg werd de behoefte besproken om Limburg online te verbinden om zo te komen tot een gezond en vitaal Limburg.